Mijn hele loopbaan ben ik werkzaam bij de politie. Tot 2 jaar geleden..... Het werd tijd voor iets nieuws en wat is er leuker dan van je grote passie je werk te maken. Nu combineer het werk bij de politie met mijn grote passie.

Ik houd van lekker eten en om daar de hele dag mee bezig te zijn. 
Voor anderen koken is voor mij een uiting van liefde en vriendschap. De geur, de smaken, hoe een gerecht eruit ziet zijn voor mij belangrijk om aan de ander duidelijk te maken, dat heb ik speciaal voor jou gemaakt!

Ik experimenteer graag met verse en hoogwaardige ingrediënten. Niets is mij vreemd en ik vind het belangrijk om iedereen daarvan mee te laten genieten. Mijn grootste drive is om mensen ervan te overtuigen eens wat anders te eten dan het “gewone kostje” of spannende en verrassende combinaties van ingrediënten te maken.

Tot nu toe hoor ik alleen nog maar; wauw... dat was lekker en hoe kom je er op, het was heerlijk, dat zou ik zelf nooit bedacht hebben. Dat motiveert mij enorm om steeds maar nieuwe dingen te ontdekken en te delen.
Mijn inspiratie haal ik uit diverse kookboeken en tijdschriften. Ik kan soms niet wachten om de gerechten die ik daarin aantref meteen te maken.

Met Tekook maaltijden kan ik mijn passie helemaal kwijt.
Thuis mooie gerechten maken en daarmee anderen blij maken. Niet alleen omdat het smakelijke en verrassende maaltijden zijn, maar juist om het jou makkelijk te maken, als je eens geen zin of tijd hebt om te koken.
Kom eens langs en geniet van de smaak en het gemak van deze mooie en verantwoorde maaltijden.

Lia van Zandwijk

P.S. Ik sta altijd open voor meningen, vragen en verzoeknummers.

 

Afbeelding van Lia van Zandwijk 7