Bestellen

Bestel woensdag voor 16.00 uur je maaltijd
via de website. Je betaalt de maaltijd
van tevoren via iDeal.

Afleveren     

De bestelling wordt op donderdag tussen 16.30 en 18.30 uur bij je thuis gebracht.

Geen probleem als je niet thuis bent. Vertel ons waar je favoriete buurman/vrouw woont of deel een geheime plek waar we je maaltijd kunnen achterlaten.


* voor bestellingen onder de €10,00 rekenen we €2,00 bezorgkosten.
* bij bestellingen boven de €10,00 bezorgen we de maaltijd gratis.

Opwarmen

Warm de maaltijd thuis volgens de instructies
op in de oven (of magnetron).
Eet smakelijk!

Ik heb gekozen de maaltijden af te leveren in porselein/glazen schalen omdat het een heel fijn gevoel geeft om een mooie schaal op tafel te zetten in plaats van een plastic bakje. Een mooi gerecht verdient een mooie presentatie. Ook geeft het een veel beter gevoel om de schaal daarna in de vaatwasser te zetten in plaats van een hoop plastic weg te gooien. Voor deze schalen betaal je €5,00 statiegeld. Deze €5,00 krijg je weer terug als je de schaal onbeschadigd en schoon inlevert.

Elke donderdag kook ik graag een gezonde, lekkere en verse maaltijd voor je, die tussen 16.30 en 18.30 uur bij je wordt thuisgebracht. In overleg kunt je de maaltijd ook bij me ophalen.

Gezond omdat elke maaltijd ruim 200 gram groente bevat en er weinig gebruik gemaakt wordt van vet, suiker en smaakmakers. Ik selecteer goede ingrediënten die van nature al veel smaak hebben en maak gebruik van (verse) kruiden om lekker en gezond eten te maken. Ik kook met de groenten van het seizoen  en haal ze rechtstreeks bij een biologische tuinderij uit de buurt, op de dag dat ik de maaltijd bereid. Al het vlees is scharrel of biologisch vlees en komt van veeboeren uit de Bommelerwaard. De vis is MSC of ASC  gecertificeerde vis.

De maaltijden zijn zeer verschillend en zijn geïnspireerd door hele diverse keukens. 
Laat u verrassen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met verse producten.

Houdbaarheid van de maaltijden

Ik maak alles vers van verse ingrediënten. En omdat de maaltijden vers worden bereid op de dag dat je ze worden bezorgd, kan je ze zeker nog 1 tot 2 dagen in de koelkast bewaren en erna opwarmen.

Wil je een maaltijd langer bewaren, dan kan je het gerecht ook invriezen en er later van genieten. Over het algemeen zijn mijn gerechten goed in te vriezen. Verse salades kun je natuurlijk niet invriezen. Mocht je twijfelen, dan kan je me altijd even bellen of een mailtje sturen.